Tipul bucătăriei:
Taitei de vinete dulci din soia
- servește 2
- Uşor
Ștergeți meniul de luat și luați o tigaie, aceste tăiței vegetarieni cu conținut scăzut de calorii sunt o idee de masă rapidă și ușoară la jumătatea săptămânii, garantată pentru a ajunge la fața locului.
Încercați această rețetă pentru tăiței dulci de vinete din soia, apoi verificați mai multe rețete de vinete, inclusiv vinetele noastre miso afumate.
Ingrediente
- vinete 2 mediu
- legume sau ulei de arahide
- taitei de ou mediu uscat 100g
- ulei de susan
- ceapa verde 2, mărunțită
- coriandru o mână, tocată
SOS DE SOIA DULCE
- sos de soia 3 linguri
- zahar brun 1 lingură
- ardei iute roșu 1, tocat mărunt plus extra pentru a servi dacă doriți
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- ghimbir bucată de mărul nucului, ras fin
- otet de orez 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă toate ingredientele sosului și se lasă să stea în timp ce gătiți vinetele.
-
Pasul 2
Tăiați vinetele în bastoane groase. Puneți într-un castron și aruncați cu 1 lingură de ulei și o stropire bună de sare.
-
Pasul 3
Încălziți o tigaie antiaderentă mare. Adăugați vinetele și prăjiți-le uscate la foc mediu / mic, până devin aurii și complet fragede și fierte. Nu vă lăsați tentat să adăugați ulei suplimentar, deoarece acest lucru va face vasul finit să fie prea gras.
-
Pasul 4
Gatiti taiteii urmand instructiunile pachetului. Scurgeți și aruncați cu câteva picături de ulei de susan, apoi împărțiți-le între două boluri de mică adâncime. Adăugați amestecul de soia dulce în tigaia de vinete și lăsați-l să se ridice timp de câteva minute.
-
Pasul 5
Puneți vinetele și sosul peste tăiței, apoi terminați cu un strop de ceapă de primăvară, coriandru și ardei iute, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 404
- Gras 10g
- Saturează 1.2g
- Carbohidrați 59.3g
- Zaharuri 23.8g
- Fibră 15.1g
- Proteină 11.8g
- Sare 3.9g