Skip to content

Tipul bucătăriei:

tarta cu dovlecei si branza de capra

Tartă cu brânză de capră și dovlecei cu sos de fistic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Uşor

Cea mai buna reteta de tarta cu foietaj: facuta cu doua pachete de patiserie va servi 12. Dovleceii la gratar si branza de capra fac o umplutura interesanta. Un fel principal sau prânz vegetarian ideal.


Ingrediente

  • dovlecei 8 medii, felii subțiri pe lungime
  • ulei de măsline extra virgin
  • tot aluat foietaj cu unt 2 pachete de 375 g
  • brânză moale de capră 400 g
  • ardei iute roșu 2, fără sămânță și mărunțite subțire

sos de fistic

  • otet de vin alb 2 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • fistic 4 linguri, prajite si tocate marunt
  • zahăr pudră 1 lingura
  • Salata racheta a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Turnați feliile de dovlecei în 4 linguri de ulei de măsline, asezonați și grătar pe o tigaie pentru grătar sau grill. Scoateți și răciți.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz7. Întindeți aluatul pentru a se potrivi cu două foi de copt de 35 cm × 25 cm sau similar. Înțepăți peste tot cu o furculiță și dați la rece timp de 10 minute sau congelați timp de 5 înainte de coacere.

  • Pasul 3

    Acoperiți cu hârtie de copt și puneți deasupra niște linte uscate, greutăți de orez sau de patiserie. Coaceți timp de 10 minute, apoi îndepărtați hârtia și greutățile. Coaceți încă 5 minute până se rumenesc și sunt crocante.

  • Pasul 4

    Scoateți și răciți. Preparați dressingul de fistic amestecând 4 linguri de ulei de măsline cu oțetul, usturoiul, fisticul și zahărul. Intindeti branza de capra pe bazele racite, aranjati deasupra dovleceii si ardei iute si puneti cu lingura peste dressingul de fistic si serviti cu o salata de rucola.

Informatii nutritionale

  • Kcals 486
  • Carbohidrați 26.4g
  • Proteină 13.8g
  • Gras 36g
  • Sare 1g
  • Fibră 2g
#Tartă #brânză #capră #și #dovlecei #sos #fistic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *