Tipul bucătăriei:
Tartă Little Gem și brânză cheddar
- serveste 4
- Puțin efort
O reteta simpla pentru o tarta de foietaj. Garnită cu salată verde Little Gem, brânză și ceapă, aceasta este o masă vegetariană care este gata în câteva minute.
Ingrediente
- ceapa rosie 1, feliate fin
- ulei de masline
- aluat foietaj 1 foaie
- cheddar 200g, ras
- Mica bijuterie 2-3 capete
- pătrunjel tocat pentru a face 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se pune ceapa intr-o tigaie cu putin ulei de masline si se caleste pana se inmoaie si devine aurie. Adăugați un strop de apă în tigaie și acoperiți cu un capac în primele minute pentru a începe. Odată fiert, se lasă la răcit.
-
Pasul 2
Desfaceți aluatul foietaj pe o foaie de copt și marcați o margine de ½ cm în jurul marginii. Faceți modele în jurul chenarului cu un cuțit, dacă doriți. Adăugați cheddarul în ceapă, condimentați bine și turnați totul pe aluat. Răspândește-l până la graniță.
-
Pasul 3
Tăiați Mica Bijuterie în sferturi, amestecați pătrunjelul cu puțin ulei de măsline și multe condimente și ungeți-le peste tot. Prăjiți-le până când salata verde începe să devină aurie la margini, apoi aranjați-le pe tartă. Coaceți timp de 10 minute, sau până când aluatul este umflat și începe să se rumenească.
Informatii nutritionale
- Kcals 549
- Gras 37.6g
- Carbohidrați 32.8g
- Fibră 2.1g
- Proteină 18.8g
- Sare 1.6g