Skip to content

Tipul bucătăriei:

7239

Tarte cu pere si dolcelatte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

O rețetă modernă pentru o cină. Tarta cu foietaj a devenit o rețetă clasică și toată lumea ar trebui să aibă măcar o combinație în mânecă. Acesta, cu umplutura de pere și brânză albastră, va fi cu siguranță un câștigător. Acestea individuale fac un aperitiv minunat sau un prânz ușor cu salată.


Ingrediente

  • aluat foietaj gata rulat bloc de 500 g
  • dolcelatte 75 g
  • mascarpone 4 linguri
  • pere 2 decojite, decupate de miez și feliate
  • ou 1, batut la glazura
  • nuci de pin 3 linguri
  • frunze de cimbru din 2 crengute
  • miere curgătoare

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se întinde aluatul apoi se taie în 4 cercuri cu diametrul de aproximativ 14 cm și se încorporează de la margine un chenar la aproximativ un deget. Pasați dolcelatte și mascarpone și puneți un punct în interiorul marginii. Aranjați deasupra felii de peră și glazurați chenarul cu ou.

  • Pasul 2

    Gatiti 15 minute apoi presarati cu nuci de pin si cimbru si gatiti inca 5-10 minute pana se umfla si devine auriu. Stropiți cu puțină miere înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 693
  • Gras 47g
  • Carbohidrați 58,5g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 12.8g
  • Sare 1.33g
#Tarte #pere #dolcelatte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *