Skip to content

Tipul bucătăriei:

2163

Tarte de foietaj cu dovlecei si feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste tarte simple delicioase sunt făcute cu doar 3 ingrediente – dovleac caramelizat, feta mărunțită și aluat foietaj untos.


Ingrediente

  • aluat foietaj 200 g
  • dovleac ½ mic, aproximativ 250 g
  • brânză feta 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se pune o tava de copt la cuptor si se incinge la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se intinde aluatul si se pune pe o foaie mare de hartie de copt sau se taie 4 tarte patrate individuale. Chill. Dovleceii decojiți, sămânțați și tăiați în felii groase de ½ cm. Înțepăți aluatul de câteva ori cu o furculiță, apoi puneți dovleceii într-un singur strat și asezonați. Glisați tarta(le) pe foaia de copt fierbinte și gătiți timp de 10 minute. Adăugați feta mărunțită și coaceți încă 10-15 minute până când aluatul devine crocant și auriu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 272
  • Carbohidrați 24.1g
  • Proteină 7.4g
  • Gras 16.9g
  • Sare 1.07g
  • Fibră 1g
#Tarte #foietaj #dovlecei #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *