Skip to content

Tipul bucătăriei:

16596

Tarte rapide cu ceapa si branza de capra

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2-4
  • Uşor

Pregătiți aceste tarte simple cu ceapă și brânză de capră în cel mai scurt timp, folosind cutii de tartă cumpărate din magazin și un amestec de ceapă roșie cu ceapă caramelizată, completat cu brânză de capră aurie și topită.


Ingrediente

  • ceapa rosie 1, decojit si feliat
  • ceapa caramelizata
  • ulei de masline o stropire
  • frunze de cimbru o mână
  • cutii de tarte savuroase
  • branza de capra felii groase

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ceapa roșie feliată cu niște ceapă caramelizată dintr-un borcan, un strop de ulei de măsline și niște frunze de cimbru și se prăjesc la cuptorul încins timp de aproximativ 10 minute până când ceapa s-a înmuiat puțin.

    Folosiți-l pentru a umple formele de tarte sărate cumpărate, apoi acoperiți cu felii groase de brânză de capră înainte de a pune înapoi la cuptor pentru încă 10 minute până când brânza devine aurie.

#Tarte #rapide #ceapa #branza #capra
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *