Skip to content

Tipul bucătăriei:

20637

Tarte usoare cu oua si bacon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste tarte ușoare cu ouă și bacon pot fi făcute în doar 30 de minute cu o mână de ingrediente – perfecte pentru mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • aluat foietaj 1 foaie
  • creme fraiche cu jumătate de grăsime 3 linguri
  • gruyère ras pentru a face 4 linguri
  • slănină afumată subțire 8 felii
  • ouă 4 mici plus 1 bătut pentru glazură

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați aluatul în 4 pătrate și puneți-le pe o tavă de copt. Marcați un chenar la 1 cm de marginea fiecărei bucăți de aluat, dar nu treceți până la capăt.

  • Pasul 2

    Se amestecă crème fraîche și gruyère și se condimentează. Împărțiți-le între tarte și folosiți o furculiță pentru a o întinde până la margini.

  • Pasul 3

    Treceți cuțitul de-a lungul erupțiilor pentru a le întinde și aplatiza cât de mult puteți, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate, astfel încât 4 bucăți tăiate să acopere aproape fiecare tartă.

  • Pasul 4

    Glazurați marginile de patiserie cu ou bătut. Coacem tartele la cuptor pentru 10 minute, apoi scoatem pentru a adauga oul. Înainte de a adăuga, puneți ușor fiecare ou într-o sită fină. Acest lucru va scăpa de bucățile de alb extra-apoase care pot înmuiați tartele. Scoateți fiecare ou din sită pe o tartă. Coaceți încă 8-10 minute până se întărește albul. Se condimentează oul înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 616
  • Carbohidrați 26.9g
  • Proteină 23.6g
  • Gras 45,5g
  • Sare 2.5g
  • Saturate 21.1g
  • Fibră 2.2g
.
#Tarte #usoare #oua #bacon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *