Tipul bucătăriei:
Tarte usoare cu oua si bacon
- serveste 4
- Uşor
Aceste tarte ușoare cu ouă și bacon pot fi făcute în doar 30 de minute cu o mână de ingrediente – perfecte pentru mijlocul săptămânii
Ingrediente
- aluat foietaj 1 foaie
- creme fraiche cu jumătate de grăsime 3 linguri
- gruyère ras pentru a face 4 linguri
- slănină afumată subțire 8 felii
- ouă 4 mici plus 1 bătut pentru glazură
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați aluatul în 4 pătrate și puneți-le pe o tavă de copt. Marcați un chenar la 1 cm de marginea fiecărei bucăți de aluat, dar nu treceți până la capăt.
-
Pasul 2
Se amestecă crème fraîche și gruyère și se condimentează. Împărțiți-le între tarte și folosiți o furculiță pentru a o întinde până la margini.
-
Pasul 3
Treceți cuțitul de-a lungul erupțiilor pentru a le întinde și aplatiza cât de mult puteți, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate, astfel încât 4 bucăți tăiate să acopere aproape fiecare tartă.
-
Pasul 4
Glazurați marginile de patiserie cu ou bătut. Coacem tartele la cuptor pentru 10 minute, apoi scoatem pentru a adauga oul. Înainte de a adăuga, puneți ușor fiecare ou într-o sită fină. Acest lucru va scăpa de bucățile de alb extra-apoase care pot înmuiați tartele. Scoateți fiecare ou din sită pe o tartă. Coaceți încă 8-10 minute până se întărește albul. Se condimentează oul înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 616
- Carbohidrați 26.9g
- Proteină 23.6g
- Gras 45,5g
- Sare 2.5g
- Saturate 21.1g
- Fibră 2.2g