Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de tiramisu individual

Tiramisus individual

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Suplimentat cu amaretti mărunțiți și ciocolată rasă, acest desert delicios de făcut înainte durează doar 20 de minute pentru a se asambla.


Încercați aceste răsuciri individuale ale unui tiramisu sau faceți aici rețeta noastră clasică de tiramisu italian.


Dacă preferați, îl puteți face într-un fel de mâncare mare în loc de 8 feluri de mâncare mici.

Ingrediente

  • cafea neagra 100 ml, proaspăt făcută
  • amaretto 1 lingura
  • degete din burete 16
  • ouă 3
  • zahăr granulat auriu 3 lingura
  • mascarpone 250 g
  • ciocolata neagra de buna calitate 1 baton, ras
  • biscuiti amaretti câteva, năruite
  • extract de vanilie 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Amesteca cafeaua cu amaretto. Înmuiați fiecare deget individual, fără a-l lăsa să se ude. Puneți 2 biscuiți în partea de jos a fiecăruia dintre cele 8 vase mici de sticlă. Rupeți-le pentru a le potrivi dacă aveți nevoie.

  • Pasul 2

    Separați ouăle și bateți gălbenușurile cu zahărul granulat până când amestecul capătă o culoare galben deschis. Se bate mascarpone.

  • Pasul 3

    Intr-un alt castron batem albusurile spuma pana formeaza varfuri tari. Îndoiți acest amestec în amestecul de mascarpone și gălbenușuri și apoi puneți amestecul peste biscuiți.

  • Pasul 4

    Se decorează blatul amestecului cu ciocolata neagră rasă și biscuiții amaretti mărunțiți. Acoperiți fiecare fel de mâncare cu folie alimentară și lăsați-l la rece peste noapte sau câteva ore.

Informatii nutritionale

  • Kcals 320
  • Gras 22.7g
  • Saturate 12.6g
  • Carbohidrați 24.4g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 5.6g
  • Sare 0,22g
#Tiramisus #individual
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *