Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reuben madame toastie

Toamna Reuben Madame

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 1
  • Uşor

Această răsucire simplă de ou și pastrami pe un toastie este ideală pentru un mic dejun sau prânz rapid. Se servește cu un castraveț pe lateral


Ingrediente

  • unt sărat 25g, la temperatura camerei, plus un buton în plus
  • Muștar american 1 linguriță
  • șalotă 1 lingură, tocată mărunt
  • maioneză 2 linguri
  • ketchup 1 lingură
  • sos Worcestershire câteva liniuțe
  • boia afumată 2 ciupituri
  • secară ușoară sau altă pâine bună 2 felii subțiri
  • brânză elvețiană sau gruyere 50-75g, feliat subțire
  • pastramă câteva felii
  • ou 1
  • ulei de floarea soarelui
  • castravecior 1 mare, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți untul și muștarul cu un pic de piper și, într-un castron separat, amestecați șalotă, maionetă, ketchup, sos Worcestershire și boia. Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie la foc mic. Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu untul de muștar, răsturnați pâinea astfel încât să fie cu unt în jos și întindeți amestecul de maion pe celelalte părți. Puneți brânza și pastrama și puneți feliile împreună, cu untul în afară.

  • Pasul 3

    Prăjiți sandvișul destul de ușor până când pâinea este aurie și prăjită, apăsând cu o spatulă pentru ao menține plană. Repetați de cealaltă parte, apoi puneți pe o tavă de copt în cuptor în timp ce prăjiți oul.

  • Pasul 4

    Adăugați un strop de ulei de floarea soarelui și un buton mai mult unt în tigaie. Puneți căldura, trageți oul și prăjiți-le după bunul plac.

  • Pasul 5

    Ridicați oul cu grijă pe rubenul fierbinte și adăugați un castraveț mare pe lateral.

Informatii nutritionale

  • Kcals 716
  • Gras 56.4g
  • Saturează 17.3g
  • Carbohidrați 27.3g
  • Zaharuri 6.2g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 23.1g
  • Sare 2.5g
.
#Toamna #Reuben #Madame
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *