Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Reteta de Ton Topit la Gratar

Tonul la gratar se topeste

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Tonul topit la grătar este unul dintre alimentele de confort suprem. Acestea sunt gata în mai puțin de 30 de minute – perfecte pentru mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • ton tavă de 120 g, scursă
  • ceapa verde 2, tocate fin
  • țelină 1 baton, tocat foarte fin
  • maioneză 2 linguri
  • boia afumată o ciupitura
  • arpagic tocat fin pentru a face 1 lingura
  • pâine înflorită 4 felii
  • cornibii 2 mari, feliate
  • emmental 4 felii
  • unt la temperatura camerei
  • Mazăre congelată 100g, decongelat
  • ceapa verde 2, tocat
  • otet de vin alb 1 lingura
  • ulei de masline
  • rachetă o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face salata, amestecați mazărea, ceapa, oțetul și 1 lingură ulei de măsline și condimentați foarte bine (nu adăugați rucola în acest moment). Se amestecă tonul cu ceapa, țelina, maiaua, boia de ardei, arpagicul și se asezonează.

  • Pasul 2

    Întindeți tonul peste 2 felii de pâine. Acoperiți cu feliile de murături apoi brânza. Pune deasupra cealaltă felie de pâine și presează împreună. Ungeți partea de sus a sandvișului, apoi întoarceți cu untul în jos într-o grătar fierbinte sau într-o tigaie. Ungeți partea de sus în timp ce partea de jos se gătește până la auriu, apoi întoarceți și gătiți cealaltă parte până când brânza începe să se topească.

  • Pasul 3

    Adăugați rucola în salată apoi serviți alături de topituri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 803
  • Carbohidrați 38.2g
  • Proteină 33.3g
  • Gras 56.2g
  • Sare 2.3g
  • Saturate 18.2g
  • Fibră 6g
.
#Tonul #gratar #topeste
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast