Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tortellini

Tortellini într-un bulion de praz și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Acest tortellini cu spanac și ricotta este un fel de mâncare clasic italian și servit într-un bulion de praz și ierburi pentru un plus de aromă. Pentru a face acest vegetarian, pur și simplu schimbați puiul de pui cu ciorba de legume și parmezanul pentru o alternativă de legume.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • praz 2, înjumătățite pe lungime, spălate și tocate
  • supă de pui 1,2 litri
  • tortellini cu spanac și ricotta 1 pachet
  • pătrunjel o mână, tocată
  • mărar o mână, tocată
  • parmezan a servi, (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți prazul până se înmoaie. Adăugați bulionul și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați tortellini și fierbeți până se fierbe. Se amestecă ierburile și se servește cu parmezan, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 685
  • Gras 23.3g
  • Saturează 7.7g
  • Carbohidrați 72.7g
  • Zaharuri 5.4g
  • Fibră 10.7g
  • Proteină 40.9g
  • Sare 3g
.
#Tortellini #întrun #bulion #praz #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *