Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de frittata cu varza kale

Tortila cu varză și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Tortilla este mâncarea noastră ușoară de preferat. Ouăle sunt ieftine și convenabile, avem întotdeauna câteva acasă și, combinate cu varză verde cu frunze și feta, aceasta este o rețetă rapidă și fără efort pentru doi. Serviți cu salată sau pâine


Ingrediente

  • ceapa verde 2, feliate fin
  • ulei de masline
  • cartof 1 (aproximativ 350g), fiert și tocat
  • kale 4 frunze mari, tulpinile dezlipite și restul feliate mărunt
  • ouă 4
  • feta 50g, maruntita

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ușor ceapa primăvară cu puțin ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă pentru câteva minute. Adăugați puțin ulei și cartofii și varza kale și amestecați totul până când varza se ofilește.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle cu mult condiment și turnați-le în tigaie, scuturând-o pentru a se întinde uniform. Gatiti usor aproximativ 5 minute, apoi presarati feta si gratarul pana se intareste oul. Serviți cu o salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 393
  • Gras 19.7g
  • Carbohidrați 31.4g
  • Fibră 3g
  • Proteină 21g
  • Sare 1.3g
#Tortila #varză #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *