Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tortilla de cartofi spaniolă ușoară cu chorizo ​​și pătrunjel

Tortilla cu chorizo, cartofi și patrunjel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Adăugați chorizo ​​la această rețetă clasică spaniolă pentru un plus de aromă și o culoare vibrantă


Acest lucru este cel mai bine gătit într-o tigaie mică (aproximativ 20cm), astfel încât să obțineți o grosime decentă de tortilla.

Ingrediente

  • cartofi 2 medii, curățate și feliate subțire
  • ulei de masline
  • ceapă 1, feliat
  • chorizo 50g, tocat
  • ouă 4, bătut
  • pătrunjel ½ o grămadă, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie cu apă sărată clocotită și gătiți cartofii până se înmoaie. Se scurge bine. Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică antiaderentă și gătiți ceapa până se înmoaie. Adăugați chorizo ​​și gătiți câteva minute, apoi amestecați pătrunjelul.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle într-un castron mare și condimentați foarte bine. Includeți cartofii, ceapa și chorizo ​​în castron, apoi amestecați și amestecați.

  • Pasul 3

    Ștergeți tigaia, apoi adăugați o lingură de ulei și încălziți din nou. Includeți amestecul de ouă și lăsați-l la foc mediu până când fundul se rumeneste și blatul este setat. Răsturnați tortilla pe o farfurie, apoi glisați partea nefiertă înapoi în tigaie. Gatiti inca 5 minute pana cand fundul este setat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 479
  • Gras 33.3g
  • Saturează 9.1g
  • Carbohidrați 22.7g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 23.7g
  • Sare 13.4g
.
#Tortilla #chorizo #cartofi #și #patrunjel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *