Skip to content

Tipul bucătăriei:

Trofie al pesto

Trofie al pesto (paste cu pesto)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Folosind pesto proaspăt de casă, acest fel de paste rapid de făcut este gata în 20 de minute. O masă rapidă și ușoară în timpul săptămânii pe care toată familia o va iubi.


Ingrediente

  • usturoi 4 cuișoare
  • frunze de busuioc o mână mică, plus garnitură
  • fulgi de sare
  • nuci de pin 50 g
  • ulei de măsline extra virgin după cum este necesar
  • parmezan 50 g, ras
  • paste uscate (trofie, strozzapreti sau fusilli) 500g

Metodă

  • Pasul 1

    Punem usturoiul si frunzele de busuioc intr-un mojar si adaugam sarea. Adăugați sâmburii de pin și măcinați până la o pastă, stropind încet cu puțin ulei de măsline. Adăugați parmezanul și continuați să măcinați cu pistilul, adăugând suficient ulei pentru a obține un sos omogen, de un verde strălucitor.

  • Pasul 2

    Fierbe pastele în apă cu sare urmând instrucțiunile de pe pachet. Se scurge bine, se transferă într-un bol încălzit și se amestecă bine cu sosul pesto. Sosul trebuie să îmbrace fiecare bucată de paste și să nu rămână niciuna pe farfurie. Se decorează cu frunze de busuioc și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 704
  • Carbohidrați 96,4g
  • Proteină 21.9g
  • Gras 28.4g
  • Sare 2,77g
  • Fibră 4.3g
#Trofie #pesto #paste #pesto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *