Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de umplutura condimentata

Umplutura condimentată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Această umplutură simplă, dar gustoasă, poate fi preparată cu o zi înainte. Cu măr, fenicul și un strop de ardei iute, este acompaniamentul perfect pentru cina de Crăciun sau pentru o altă ocazie specială.


Faceți această umplutură simplă condimentată, apoi verifică-ne umplutura de salvie si ceapa, umplutura de castane, bile de umplut și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.

Ingrediente

  • ceapă 1 mare, ras
  • fulgi de ardei iute uscat un ciupit bun
  • semințe de fenicul 2 linguri, prăjite și zdrobite ușor
  • ulei pentru prăjit
  • măr 1, ras
  • pesmet proaspăt 100 g
  • cârnați ierburi de porc 6, piei îndepărtate

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Prăjiți ceapa, ardeiul iute și feniculul în puțin ulei până se înmoaie ceapa.

  • Pasul 2

    Se răcește puțin, apoi se amestecă cu mărul, pesmetul și carnea de cârnați. Asezonați bine, îngrămădiți-l într-un vas rezistent la cuptor și rugați suprafața cu dosul unei furculițe.

  • Pasul 3

    Se fierbe timp de 40 de minute până când blatul devine maro auriu și crus.

#Umplutura #condimentată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *