Tipul bucătăriei:
Unt de coniac
- servește 6-8
- Uşor
Aveți nevoie doar de trei ingrediente și de 10 minute pentru a pregăti un lot de unt de coniac băutură – acompaniamentul perfect pentru plăcintele tocate
Pregătiți un lot de unt de coniac, apoi savurați-l cu plăcinte tocate, budincă de Crăciun și alte rețete de copt de Crăciun. De ce să nu faceți și glazură regală pentru a vă decora prăjiturile festive?
Ingrediente
- unt sărat 100g, moale
- zahăr pudră 75 g
- coniac 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Pune untul și zahărul pudră într-un castron și se bat cu telul electric până se palidează și se bate ușor.
-
Pasul 2
Adăugați pentru scurt timp coniacul până când se combină. Gustați și adăugați un strop de coniac dacă preferați o aromă mai puternică. Dacă untul se desparte la adăugarea coniacului, adăugați încă 1-2 linguri de zahăr pudră pentru a aduce amestecul la loc. Se da la rece până când este gata de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 139
- Gras 10.3g
- Saturate 6.5g
- Carbohidrați 9.4g
- Zaharuri 9.3g
- Proteină 0,1g
- Sare 0,23g