Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Un castron mic umplut cu unt cremă cu un cuțit mic de unt în lateral

Unt de coniac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8
  • Uşor

Aveți nevoie doar de trei ingrediente și de 10 minute pentru a pregăti un lot de unt de coniac băutură – acompaniamentul perfect pentru plăcintele tocate


Pregătiți un lot de unt de coniac, apoi savurați-l cu plăcinte tocate, budincă de Crăciun și alte rețete de copt de Crăciun. De ce să nu faceți și glazură regală pentru a vă decora prăjiturile festive?

Ingrediente

  • unt sărat 100g, moale
  • zahăr pudră 75 g
  • coniac 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Pune untul și zahărul pudră într-un castron și se bat cu telul electric până se palidează și se bate ușor.

  • Pasul 2

    Adăugați pentru scurt timp coniacul până când se combină. Gustați și adăugați un strop de coniac dacă preferați o aromă mai puternică. Dacă untul se desparte la adăugarea coniacului, adăugați încă 1-2 linguri de zahăr pudră pentru a aduce amestecul la loc. Se da la rece până când este gata de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 139
  • Gras 10.3g
  • Saturate 6.5g
  • Carbohidrați 9.4g
  • Zaharuri 9.3g
  • Proteină 0,1g
  • Sare 0,23g
#Unt #coniac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *