Skip to content

Tipul bucătăriei:

Varză, ciuperci și caju

Varză, ciuperci și caju

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această prăjeală de varză cu varză, ciuperci și caju este o cină gustoasă, plus este și o valoare excelentă. Perfect pentru o masă fără carne, acesta este rapid și ușor de făcut


Ingrediente

  • ulei de arahide
  • ghimbir bucată mică, mărunțită
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • ciuperci shiitake 150 g, tulpina aruncată și tăiată felii
  • kale 200 g
  • boabe de soia congelate sau mazăre 100g, decongelat
  • nuci caju o mână
  • soia sau sos 2 linguri amestecate cu 1 linguriță chinezească
  • cinci condimente
  • ulei de susan1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură de ulei într-un wok sau într-o tigaie mare. Adăugați ghimbirul, ardeiul iute, ciupercile, kale și boabele de soia sau mazărea, apoi gătiți timp de 2 minute. Adăugați nucile caju și gătiți încă 2 minute, apoi adăugați soia și cinci condimente. Gatiti aproximativ un minut, apoi amestecati cu ulei de susan si serviti.

Informatii nutritionale

  • Kcals 258
  • Gras 16.1g
  • Carbohidrați 16.5g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 12.9g
  • Sare 3.27g
#Varză #ciuperci #și #caju
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *