Tipul bucătăriei:
Varză, ciuperci și caju
- serveste 2
- Puțin efort
Această prăjeală de varză cu varză, ciuperci și caju este o cină gustoasă, plus este și o valoare excelentă. Perfect pentru o masă fără carne, acesta este rapid și ușor de făcut
Ingrediente
- ulei de arahide
- ghimbir bucată mică, mărunțită
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- ciuperci shiitake 150 g, tulpina aruncată și tăiată felii
- kale 200 g
- boabe de soia congelate sau mazăre 100g, decongelat
- nuci caju o mână
- soia sau sos 2 linguri amestecate cu 1 linguriță chinezească
- cinci condimente
- ulei de susan1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură de ulei într-un wok sau într-o tigaie mare. Adăugați ghimbirul, ardeiul iute, ciupercile, kale și boabele de soia sau mazărea, apoi gătiți timp de 2 minute. Adăugați nucile caju și gătiți încă 2 minute, apoi adăugați soia și cinci condimente. Gatiti aproximativ un minut, apoi amestecati cu ulei de susan si serviti.
Informatii nutritionale
- Kcals 258
- Gras 16.1g
- Carbohidrați 16.5g
- Fibră 6.2g
- Proteină 12.9g
- Sare 3.27g
#Varză #ciuperci #și #caju