Tipul bucătăriei:
Varza cu ghimbir si portocala
- servește 10
- Uşor
Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți spori mugurii. Portocaliul și ghimbirul adaugă o dulceață plăcută și fierbinte pentru doar 3-4 minute înseamnă că au cantitatea corectă de mușcătură
Faceți acești germeni cu ghimbir și portocale, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri prăjiți, varza de Bruxelles prajita și altele Rețete de varză de Bruxelles.
Ingrediente
- varza de Bruxelles 1,2 kg, tăiat și înjumătățit
- ghimbir ras pentru a face 2 linguri
- portocale 2, zestrat și suc
- unt 100g
- sos de soia 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Aduceți o tigaie mare de apă la foc mic și adăugați un vârf mare de sare. Adăugați lăstarii și blanch pentru 3-4 minute până când sunt verzi strălucitoare și fragede, dar au încă mușcătură. Se scurge bine. Zdrobește ghimbirul, coaja de portocală și untul cu mult condiment. Bătați într-o tigaie și lăsați-o să se topească un minut.
-
Pasul 2
Adăugați mugurii și aruncați pentru a acoperi untul. Se prăjește 5-10 minute până când marginile încep să devină maro auriu. Adăugați sucul de portocale și soia și fierbeți până când sosul acoperă mugurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 135
- Gras 9.8g
- Saturează 5.6g
- Carbohidrați 5.5g
- Zaharuri 4.8g
- Fibră 5g
- Proteină 3.7g
- Sare 0,6g