Tipul bucătăriei:

Rețetă de varză de Bruxelles cu ghimbir și portocală

Varza cu ghimbir si portocala

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Uşor

Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți spori mugurii. Portocaliul și ghimbirul adaugă o dulceață plăcută și fierbinte pentru doar 3-4 minute înseamnă că au cantitatea corectă de mușcătură


Faceți acești germeni cu ghimbir și portocale, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri prăjiți, varza de Bruxelles prajita și altele Rețete de varză de Bruxelles.

Ingrediente

  • varza de Bruxelles 1,2 kg, tăiat și înjumătățit
  • ghimbir ras pentru a face 2 linguri
  • portocale 2, zestrat și suc
  • unt 100g
  • sos de soia 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie mare de apă la foc mic și adăugați un vârf mare de sare. Adăugați lăstarii și blanch pentru 3-4 minute până când sunt verzi strălucitoare și fragede, dar au încă mușcătură. Se scurge bine. Zdrobește ghimbirul, coaja de portocală și untul cu mult condiment. Bătați într-o tigaie și lăsați-o să se topească un minut.

  • Pasul 2

    Adăugați mugurii și aruncați pentru a acoperi untul. Se prăjește 5-10 minute până când marginile încep să devină maro auriu. Adăugați sucul de portocale și soia și fierbeți până când sosul acoperă mugurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 135
  • Gras 9.8g
  • Saturează 5.6g
  • Carbohidrați 5.5g
  • Zaharuri 4.8g
  • Fibră 5g
  • Proteină 3.7g
  • Sare 0,6g
.
#Varza #ghimbir #portocala
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast