Tipul bucătăriei:
Varza sotă de soia și susan
- servește 6 ca o parte
- Uşor
Această răsucire asiatică de soia și susan pe germeni este o modalitate alternativă excelentă de a servi această legume neiubită
Faceți acești germeni de soia și susan, apoi consultați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, germeni fripți, varză de Bruxelles prăjită și altele Retete de varza de Bruxelles.
Ingrediente
- muguri 500 g
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- sos de soia 1 lingura
- ulei de susan 2 lingurite
- seminte de susan alb 1 lingura, prajita
- seminte de susan negru 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați în jumătate și tăiați mugurii și fierbeți-i la abur timp de 2 minute. Scurge foarte bine. Se incinge putin ulei de masline intr-un wok sau o tigaie mare, se adauga varza, se caleste pana sunt fragezi si se rumenesc pe margini, cam 5-10 minute. Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați sosul de soia și uleiul de susan și amestecați. Se adauga semintele de susan si se condimenteaza bine.
Informatii nutritionale
- Kcals 76
- Gras 4.2g
- Saturate 0,7g
- Carbohidrați 3.6g
- Fibră 4.9g
- Proteină 3.6g
- Sare 0,5g