Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de varza de Bruxelles cu susan

Varza sotă de soia și susan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6 ca o parte
  • Uşor

Această răsucire asiatică de soia și susan pe germeni este o modalitate alternativă excelentă de a servi această legume neiubită


Faceți acești germeni de soia și susan, apoi consultați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, germeni fripți, varză de Bruxelles prăjită și altele Retete de varza de Bruxelles.

Ingrediente

  • muguri 500 g
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • sos de soia 1 lingura
  • ulei de susan 2 lingurite
  • seminte de susan alb 1 lingura, prajita
  • seminte de susan negru 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați în jumătate și tăiați mugurii și fierbeți-i la abur timp de 2 minute. Scurge foarte bine. Se incinge putin ulei de masline intr-un wok sau o tigaie mare, se adauga varza, se caleste pana sunt fragezi si se rumenesc pe margini, cam 5-10 minute. Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați sosul de soia și uleiul de susan și amestecați. Se adauga semintele de susan si se condimenteaza bine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 76
  • Gras 4.2g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 3.6g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 3.6g
  • Sare 0,5g
#Varza #sotă #soia #și #susan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *