Skip to content

Tipul bucătăriei:

16704

Vase de ciocolată și ghimbir învolburate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

La jumătatea distanței dintre o mousse și o cremă, aceste vase frumoase de ciocolată pot fi făcute cu până la 12 ore înainte și păstrate la frigider.


Ingrediente

  • gălbenuș de ou 1
  • bile de ghimbir cu tulpină 30 g, tocate mărunt plus 4 linguri de sirop din borcan
  • ciocolata neagra 100 g, topit
  • crème fraîche 150 g

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți gălbenușul de ou și 2 linguri de sirop de ghimbir într-un castron rezistent la căldură pus peste apă clocotită timp de 3 minute până devine spumos.

    Se ia de pe foc. amestecați ciocolata topită în amestecul de gălbenușuri de ou.

  • Pasul 2

    Amestecați restul de siropul de ghimbir și crème fraîche și adăugați amestecul de ciocolată pentru a crea un efect învolburat.

  • Pasul 3

    Îngrămădiți în pahare mici și acoperiți cu ghimbir cu tulpină tocată.

#Vase #ciocolată #și #ghimbir #învolburate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *