Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un fundal albastru cu două pahare în față umplute cu vin roșu, felii de portocale și batoane de scorțișoară

Vin fiert

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Vinul fiert este un clasic al petrecerii de Crăciun, iar versiunea noastră de casă este plină de un strop de coniac


Preparați un pahar de vin fiert parfumat, apoi verificați glühwein-ul nostru, ginul fiert, berea fiertă și alte cocktail-uri de iarnă. Pentru o versiune fără alcool, încercați punch-ul nostru cu ceai fiert.

Ingrediente

  • vin roșu 1 sticla
  • zahăr brun deschis moale 100 g
  • cuișoare 4
  • scorţişoară 2 batoane, plus extra pentru ornat
  • portocale 1, 2 fâșii de coajă, plus felii suplimentare pentru ornat
  • lămâie 1, 2 fasii de coaja
  • anason stelat 2
  • coniac 50 ml, (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă toate ingredientele (cu excepția coniacului, dacă se folosește) într-o tigaie mare și se încălzește la foc mic timp de 10-15 minute sau până când este parfumată și se aburește, dar nu fierbe. Adăugați romul sau coniacul pentru ultimul minut, dacă folosiți. Puneți o oală în căni sau pahare rezistente la căldură, aruncând orice aromă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 162
  • Gras 0,1g
  • Carbohidrați 16.5g
  • Zaharuri 16.3g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 0,3g
  • Sare 0,04g
#Vin #fiert
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *