Skip to content

Tipul bucătăriei:

7015

Welsh rarebit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Faceți rețeta noastră Welsh rarebit pentru un prânz sau o gustare reconfortantă. Această versiune îmbunătățită de brânză pe pâine prăjită este aromată cu muștar, sos Guinness și Worcestershire


Se presupune că sosul Worcestershire a fost creat la începutul anilor 1800 de chimiștii Lea și Perrins, care au lăsat un amestec stricat într-o pivniță timp de câțiva ani. Când l-au încercat din nou, au descoperit că devenise un sos delicios, care este acum ingredientul secret în rețete precum Bloody Mary și Welsh rarebit.

Ingrediente

  • cheddar matur 250 g
  • mustar englezesc 1 lingura
  • gălbenuș de ou 1
  • sos Worcestershire câteva liniuțe bune
  • Guinness 1-2 linguri
  • aluat sau altă pâine crustă 8 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele cu excepția guinness-ului și pâinei într-un procesor mic și whizz, adăugând suficient guinness pentru a face o pastă. Pâinea se prăjește apoi se întinde gros pe rarebit. Prăjiți până când devine auriu și clocotește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 419
  • Gras 24.5g
  • Saturate 14.2g
  • Carbohidrați 30.8g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 20.3g
  • Sare 1,81g
#Welsh #rarebit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *