Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Yaki Vegetable Udon Fidea servită într-o tigaie metalică argintie adâncă

Yaki udon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Un amestec vibrant de broccoli, ardei, ghimbir, usturoi și tăiței udon, această rețetă de yaki udon este gata în 20 de minute și sub 300 de calorii. Lăsați sosul Worcestershire pentru a-l face vegetal


Amestecă această rețetă de yaki udon, apoi verifică rețetele noastre de tofu, prăjeli cu ciuperci, pui cu ghimbir și alte rețete de prăjiți.

Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • ceapa verde 4, mărunțit
  • ardei roșu 1, semănat și tăiat fâșii
  • brocoli 200 g, tăiate în buchețe foarte mici și albite
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • tăiței udon gătiți Pachet de 150 g, clătit pentru a se separa

SOS

  • sos de soia 2 linguri, plus mai mult de servit
  • mirin 2 linguri
  • sos Worcestershire 1 lingura
  • ketchup de roșii 1 lingura
  • zahăr tos auriu1/2 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie sau într-un wok. Adăugați ceapa și ardeiul și prăjiți câteva minute, apoi adăugați broccoli, ghimbirul și usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă ingredientele pentru sos și se adaugă în tigaia cu tăițeii. Se amestecă totul împreună până se încălzește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 271
  • Gras 8g
  • Saturate 1g
  • Carbohidrați 37.2g
  • Fibră 7.1g
  • Proteină 8.9g
  • Sare 3.3g
.
#Yaki #udon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *