Tipul bucătăriei:
Yaki udon
- serveste 2
- Uşor
Un amestec vibrant de broccoli, ardei, ghimbir, usturoi și tăiței udon, această rețetă de yaki udon este gata în 20 de minute și sub 300 de calorii. Lăsați sosul Worcestershire pentru a-l face vegetal
Amestecă această rețetă de yaki udon, apoi verifică rețetele noastre de tofu, prăjeli cu ciuperci, pui cu ghimbir și alte rețete de prăjiți.
Ingrediente
- ulei pentru prăjit
- ceapa verde 4, mărunțit
- ardei roșu 1, semănat și tăiat fâșii
- brocoli 200 g, tăiate în buchețe foarte mici și albite
- ghimbir ras pentru a face 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- tăiței udon gătiți Pachet de 150 g, clătit pentru a se separa
SOS
- sos de soia 2 linguri, plus mai mult de servit
- mirin 2 linguri
- sos Worcestershire 1 lingura
- ketchup de roșii 1 lingura
- zahăr tos auriu1/2 linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie sau într-un wok. Adăugați ceapa și ardeiul și prăjiți câteva minute, apoi adăugați broccoli, ghimbirul și usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă ingredientele pentru sos și se adaugă în tigaia cu tăițeii. Se amestecă totul împreună până se încălzește.
Informatii nutritionale
- Kcals 271
- Gras 8g
- Saturate 1g
- Carbohidrați 37.2g
- Fibră 7.1g
- Proteină 8.9g
- Sare 3.3g
#Yaki #udon