Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bezele cu fistic cu cremă

Bezele de fistic cu crema

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Uşor

Încearcă această rețetă de sandvișuri cu bezea centrată moale, pline cu fistic și unse generos cu smântână. Folosește iaurt cu conținut scăzut de grăsimi pentru o versiune sănătoasă – și mai mult motiv pentru a te scufunda în câteva secunde


Ingrediente

  • ouă 3, numai alb
  • zahăr pudră 150 g
  • fistic decojite 60 g, tocate mărunt
  • crema dubla oală de 284 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 110c/ventilator 90c/gaz ¼.

  • Pasul 2

    Albusurile se bat spuma pana formeaza varfuri tari, se adauga zaharul, amestecand tot timpul, apoi se bate pana cand amestecul devine gros si lucios si se adauga nucile.

  • Pasul 3

    Bateți smântâna până devine tare și bezeaua împreună.

  • Pasul 4

    Puneți rondele mici din amestec pe 2 tăvi de copt tapetate cu pergament antiaderent și coaceți timp de 1 oră (pentru centrele moi) sau 1½ oră pentru cele mai crocante. Se lasa la racit la cuptor. Repetați cu orice alt amestec.

Informatii nutritionale

  • Kcals 302
  • Gras 23.1g
  • Saturate 11.2g
  • Carbohidrați 21.4g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,09g
#Bezele #fistic #crema
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *