Tipul bucătăriei:
Bezele de fistic cu crema
- face 24
- Uşor
Încearcă această rețetă de sandvișuri cu bezea centrată moale, pline cu fistic și unse generos cu smântână. Folosește iaurt cu conținut scăzut de grăsimi pentru o versiune sănătoasă – și mai mult motiv pentru a te scufunda în câteva secunde
Ingrediente
- ouă 3, numai alb
- zahăr pudră 150 g
- fistic decojite 60 g, tocate mărunt
- crema dubla oală de 284 ml
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 110c/ventilator 90c/gaz ¼.
-
Pasul 2
Albusurile se bat spuma pana formeaza varfuri tari, se adauga zaharul, amestecand tot timpul, apoi se bate pana cand amestecul devine gros si lucios si se adauga nucile.
-
Pasul 3
Bateți smântâna până devine tare și bezeaua împreună.
-
Pasul 4
Puneți rondele mici din amestec pe 2 tăvi de copt tapetate cu pergament antiaderent și coaceți timp de 1 oră (pentru centrele moi) sau 1½ oră pentru cele mai crocante. Se lasa la racit la cuptor. Repetați cu orice alt amestec.
Informatii nutritionale
- Kcals 302
- Gras 23.1g
- Saturate 11.2g
- Carbohidrați 21.4g
- Proteină 3.4g
- Sare 0,09g