Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cocktail de rom condimentat cu Prosecco

Bine ai revenit la Blighty

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Perfect pentru toamnă, acest cocktail de dovleac și rom condimentat provine de la Cahoots din Soho


Încercați acest cocktail cu rom condimentat, apoi verificați mojito-ul nostru, piña colada, mai tai și altele retete de cocktail de rom.

Ingrediente

  • rom condimentat 40 ml
  • suc de lămâie 25 ml
  • sirop de șofran 20 ml
  • piure de dovleac 35 ml
  • prosecco a completa
  • crenguță de mentă a servi
  • felie de portocala a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sirop de șofran, încălziți ușor câteva fire de șofran în niște sirop de zahăr. Se strecoară și se răcește înainte de utilizare.

  • Pasul 2

    Se agită romul, sucul de lămâie, siropul și piureul cu gheață și se strecoară într-un pahar highball umplut cu gheață proaspătă. Completați cu prosecco, acoperiți cu gheață zdrobită pentru a se dilua lentă și decorați cu primăvară de mentă și o felie de portocală.

#Bine #revenit #Blighty
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *