Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de cocktail cu whisky Bos Taurus

Bos taur

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Acest cocktail vine de la Bull in a China Shop, un restaurant de inspirație asiatică, deschis toată ziua din Shoreditch, specializat în pui la rotisor și whisky, cu o colecție de peste 30, inclusiv soiuri rare. De asemenea, îmbrățișează tendința cărbunelui în orice, de la micul dejun la cocktailuri. Acesta este puțin mai ușor de creat acasă, totuși, folosind Nikka din butoi, un whisky japonez fantastic cu note florale și doar puțin stejar.


Ingrediente

  • pere asiatice 1, feliate subțire
  • Sirop din esență de arțar 10 ml
  • Whisky Nikka din butoi 50 ml
  • suc de lămâie 15 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Prăjiți două bucăți de peră asiatică pe ambele părți. Glazurați apoi cu sirop de arțar, amestecați într-un pahar de mixare și adăugați restul ingredientelor. Agitați bine cu gheață. Se serveste intr-un pahar de martini racit si se orneaza cu o alta felie de para, daca vrei.

#Bos #taur
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *