Tipul bucătăriei:
Bos taur
- serveste 1
- Uşor
Acest cocktail vine de la Bull in a China Shop, un restaurant de inspirație asiatică, deschis toată ziua din Shoreditch, specializat în pui la rotisor și whisky, cu o colecție de peste 30, inclusiv soiuri rare. De asemenea, îmbrățișează tendința cărbunelui în orice, de la micul dejun la cocktailuri. Acesta este puțin mai ușor de creat acasă, totuși, folosind Nikka din butoi, un whisky japonez fantastic cu note florale și doar puțin stejar.
Ingrediente
- pere asiatice 1, feliate subțire
- Sirop din esență de arțar 10 ml
- Whisky Nikka din butoi 50 ml
- suc de lămâie 15 ml
Metodă
-
Pasul 1
Pasul 1
Prăjiți două bucăți de peră asiatică pe ambele părți. Glazurați apoi cu sirop de arțar, amestecați într-un pahar de mixare și adăugați restul ingredientelor. Agitați bine cu gheață. Se serveste intr-un pahar de martini racit si se orneaza cu o alta felie de para, daca vrei.