Tipul bucătăriei:
Briose cu marmite și brânză
- face 12
- Uşor
Marmite adaugă un picior delicios de savuros acestor brioșe cheddar cu brânză. Ele fac o gustare delicioasă din mers și sunt o modalitate excelentă de a folosi acel borcan în dulap.
Preparați aceste brioșe ușoare cu marmite și brânză pentru o gustare gustoasă, apoi verificați brioșele noastre clasice pentru micul dejun, brioșele cu banane și brioșele cu dovlecei. Avem, de asemenea, multe mai multe rețete de brioșe delicioase și rețete de brioșe savuroase de încercat.
Ingrediente
- făină auto-crescătoare 125 g
- praf de copt 2 lingurite
- brânză Cheddar 125 g, ras
- ou 1, bătut
- lapte suficient pentru a face oul bătut până la 250 ml
- ulei
- unt 60 g
- Marmite 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se unge cu unt o tavă pentru brioșe cu 8 găuri și se pudrează cu făină sau se folosește cutii de brioșe.
-
Pasul 2
Cerneți făina și praful de copt într-un bol. Adăugați brânza, oul, amestecul de lapte și 60 ml ulei. Amestecați până când toate ingredientele sunt amestecate (nu trebuie să fiți prea minuțios și nu vă faceți griji dacă amestecul pare neglijent).
-
Pasul 3
Împărțiți amestecul între cutii sau forme și coaceți timp de 18-20 de minute până când se rumenește deschis.
-
Pasul 4
Topiți untul cu marmita. Cand briosele sunt fierte, scoatem din cuptor si punem cu lingura peste amestecul de unt. De asemenea, puteți introduce câteva găuri pentru frigărui în partea de sus a brioșelor, astfel încât amestecul să se infiltreze mai departe.
Informatii nutritionale
- Kcals 175
- Gras 13.3g
- Carbohidrați 9.2g
- Fibră 0,3g
- Proteină 5.3g
- Sare 0,73g