Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de briose cu paine de porumb

Briose cu paine de porumb

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Faceți un lot din aceste brioșe de porumb în stil sudic pentru a însoți un chilli consistent, o supă sau un grătar din curte. Aceste brioșe ușoare sunt pline de aromă de brânză cheddar și chilli picant.


Faceți aceste brioșe simple din pâine de porumb pentru o gustare gustoasă, apoi verificați clasicul nostru briose pentru micul dejun, briose cu banane și brioșe cu dovlecei. Avem și mult mai delicioase retete de briose și rețete de brioșe sărate a incerca.

Ingrediente

  • unt pentru ungere, topit
  • porumb dulce conserve de 185 g
  • ceapă 1, tocat fin
  • ardei iute roșu 1/2, tocat
  • făină simplă 140 g
  • mămăligă 140 g
  • praf de copt 1/2 linguriță
  • cheddar puternic 50 g, ras
  • ouă 2, batut
  • zer oală 284 ml
  • lapte 100 ml
  • unt 80 g, topit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6 și unge o tavă de brioșe cu 12 găuri cu unt topit. pune porumbul dulce intr-o tigaie cu ceapa, ardei iute si unt. Se prăjește ușor timp de 10 minute până devin aurii și moale.

  • Pasul 2

    Amestecă făina simplă, mămăliga, praful de copt și cheddar tare ras cu 1 linguriță de sare într-un castron mare. Bateți ouăle, 284 ml de zară și laptele, apoi amestecați ingredientele uscate cu 80 g unt topit și amestecul de porumb. Împărțiți între găurile pentru brioșe și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când devin aurii.

#Briose #paine #porumb
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *