Tipul bucătăriei:
Briose cu paine de porumb
- face 12
- Uşor
Faceți un lot din aceste brioșe de porumb în stil sudic pentru a însoți un chilli consistent, o supă sau un grătar din curte. Aceste brioșe ușoare sunt pline de aromă de brânză cheddar și chilli picant.
Faceți aceste brioșe simple din pâine de porumb pentru o gustare gustoasă, apoi verificați clasicul nostru briose pentru micul dejun, briose cu banane și brioșe cu dovlecei. Avem și mult mai delicioase retete de briose și rețete de brioșe sărate a incerca.
Ingrediente
- unt pentru ungere, topit
- porumb dulce conserve de 185 g
- ceapă 1, tocat fin
- ardei iute roșu 1/2, tocat
- făină simplă 140 g
- mămăligă 140 g
- praf de copt 1/2 linguriță
- cheddar puternic 50 g, ras
- ouă 2, batut
- zer oală 284 ml
- lapte 100 ml
- unt 80 g, topit
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6 și unge o tavă de brioșe cu 12 găuri cu unt topit. pune porumbul dulce intr-o tigaie cu ceapa, ardei iute si unt. Se prăjește ușor timp de 10 minute până devin aurii și moale.
-
Pasul 2
Amestecă făina simplă, mămăliga, praful de copt și cheddar tare ras cu 1 linguriță de sare într-un castron mare. Bateți ouăle, 284 ml de zară și laptele, apoi amestecați ingredientele uscate cu 80 g unt topit și amestecul de porumb. Împărțiți între găurile pentru brioșe și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când devin aurii.