Tipul bucătăriei:
Burete Victoria clasic
- servește 8
- Uşor
Un burete Victoria clasic și simplu este una dintre rețetele pe care ar trebui să le aveți în repertoriu, încercați rețeta noastră ușoară pentru a scoate ori de câte ori aveți nevoie
Căutați o rețetă ușoară de burete victoria? Această prăjitură tradițională folosește o metodă all-in-one, făcându-l foarte rapid, ușor și perfect tortul de petrecere. Odată ce veți stăpâni acest lucru, vânzările de coacere și ceaiul de după-amiază nu vor mai fi descurajante, iar realizarea de variante va fi ușoară (încercați răsucirea noastră festivă a tortului de burete).
Rețetă ușor de prăjitură Victoria
Ingrediente
- unt nesarat 175g, la temperatura camerei
- zahăr tos auriu 175g
- făină auto-crescătoare 175g, cernut
- praf de copt 1 linguriță
- extract de vanilie 1 linguriță
- ouă 3
- lapte 1-2 linguri (opțional)
UMPLIREA SPONGEI VICTORIA
- gem de căpșuni 4 linguri, Tiptree Little Scarlett este minunată (vezi pagina din spate)
- crema dubla 142ml, biciuit
- zahăr glazură pentru praf
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180c / ventilator 160c / gaz 4. Liniați și ungeți 2 cutii sandwich de 18cm.
-
Pasul 2
Bateți toate ingredientele de tort împreună într-un castron mare, adăugați laptele dacă amestecul este prea rigid pentru a scăpa o lingură când este băgat ușor.
-
Pasul 3
Împărțiți amestecul între cutii și nivelați.
-
Pasul 4
Coaceți unul lângă altul timp de 20-25 de minute până când bureții sunt ridicați, ușor micșorați de marginea stanii și reveniți la spate când sunt ușor apăsate.
-
Pasul 5
Lăsați să se răcească timp de 5 minute, apoi rotiți-vă pe un raft și îndepărtați hârtia. Se răcește complet înainte de umplere.
-
Pasul 6
Întindeți dulceața pe baza unui burete. Se întinde crema deasupra gemului. Îndepărtați celălalt burete deasupra. Se pudrează cu zahăr glazură.
Informatii nutritionale
- Kcals 470
- Gras 30.3g
- Carbohidrați 47.2g
- Fibră 0,7g
- Proteină 5.2g
- Sare 0,49g