Tipul bucătăriei:

Rețetă Victoria Sponge Cake

Burete Victoria clasic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8
  • Uşor

Un burete Victoria clasic și simplu este una dintre rețetele pe care ar trebui să le aveți în repertoriu, încercați rețeta noastră ușoară pentru a scoate ori de câte ori aveți nevoie


Căutați o rețetă ușoară de burete victoria? Această prăjitură tradițională folosește o metodă all-in-one, făcându-l foarte rapid, ușor și perfect tortul de petrecere. Odată ce veți stăpâni acest lucru, vânzările de coacere și ceaiul de după-amiază nu vor mai fi descurajante, iar realizarea de variante va fi ușoară (încercați răsucirea noastră festivă a tortului de burete).


Rețetă ușor de prăjitură Victoria

Ingrediente

  • unt nesarat 175g, la temperatura camerei
  • zahăr tos auriu 175g
  • făină auto-crescătoare 175g, cernut
  • praf de copt 1 linguriță
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • ouă 3
  • lapte 1-2 linguri (opțional)

UMPLIREA SPONGEI VICTORIA

  • gem de căpșuni 4 linguri, Tiptree Little Scarlett este minunată (vezi pagina din spate)
  • crema dubla 142ml, biciuit
  • zahăr glazură pentru praf

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180c / ventilator 160c / gaz 4. Liniați și ungeți 2 cutii sandwich de 18cm.

  • Pasul 2

    Bateți toate ingredientele de tort împreună într-un castron mare, adăugați laptele dacă amestecul este prea rigid pentru a scăpa o lingură când este băgat ușor.

  • Pasul 3

    Împărțiți amestecul între cutii și nivelați.

  • Pasul 4

    Coaceți unul lângă altul timp de 20-25 de minute până când bureții sunt ridicați, ușor micșorați de marginea stanii și reveniți la spate când sunt ușor apăsate.

  • Pasul 5

    Lăsați să se răcească timp de 5 minute, apoi rotiți-vă pe un raft și îndepărtați hârtia. Se răcește complet înainte de umplere.

  • Pasul 6

    Întindeți dulceața pe baza unui burete. Se întinde crema deasupra gemului. Îndepărtați celălalt burete deasupra. Se pudrează cu zahăr glazură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 470
  • Gras 30.3g
  • Carbohidrați 47.2g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 5.2g
  • Sare 0,49g
.
#Burete #Victoria #clasic
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast