Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ceai Turmeric Chai în două căni cu o ceainic

Ceai de turmeric chai

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Se spune că turmericul are proprietăți antiinflamatorii și anti-oxidante și a fost folosit ca medicament culinar în India de secole. Acest ceai chai este foarte simplu de făcut și perfect dacă aveți resturi de curcuma


Ingrediente

  • apă 500 ml
  • ghimbir 3 felii
  • curcumă 3 felii
  • păstăi de cardamon 2, zdrobit
  • cuișoare 3
  • semințe de fenicul o ciupitura
  • lapte de migdale opțional
  • Miere opțional

Metodă

  • Pasul 1

    Pune apă într-o tigaie. Adaugă ghimbir, curcumă, zdrobit păstăi de cardamom, cuișoare și un vârf de semințe de fenicul.

  • Pasul 2

    Se fierbe timp de 5 minute, apoi se strecoară în căni și se bea așa cum este sau se adaugă lapte de migdale și Miere, dacă vrei.

.
#Ceai #turmeric #chai
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *