Tipul bucătăriei:
Cel mai bun guacamole
- servește 4 persoane
- Uşor
O textură groasă și ardei iute sunt cheia pentru o baie perfectă de guacamol. Urmați rețeta noastră ușoară (și urmăriți videoclipul de mai jos) pentru a vă crea propria dvs. în doar 15 minute
Bune restaurante mexicane pregătește guacamol pe masă – zdrobind ușor toate ingredientele într-un pistil și mortar uriaș. Guacamole nu este o scufundare pentru a fi aruncat în ciuperci într-un proc alimenteEssor, ar trebui să fie armonios, dar grosolana. Jalapeño proaspăt ardei iuti sunt disponibile în majoritatea supermarketurilor, dar înlocuiesc doar verdele obișnuit ardei iuti dacă nu le găsești.
Ingrediente
- ceapa rosie ¼, tocat mărunt
- usturoi ½, zdrobit
- ardei iute de jalapeño 1-2 (în funcție de preferința de căldură), tocate mărunt
- tei 2, suc
- sare de mare 1 linguriță
- roșii de viță de vie 2 mici, tăiate cubulețe
- avocado 3 coapte, tăiate în bucăți mari
- coriandru o mana de frunze, tocate marunt
- chipsuri de tortilla simple a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune ceapa, usturoiul, ardei iuti și sucul de lămâie într-un castron mare și mare, adăugați sarea și lăsați-l 5 minute.
-
Pasul 2
Adăugați restul ingredientelor și folosiți o furculiță pentru a zdrobi ușor împreună, lăsând suficient avocado gros, astfel încât să aveți un pic de mușcătură în guacamolul terminat. Se servește cu chipsuri de tortilla simple pentru scoop.