Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Hot-Cross Amaretto Sour

Cocktail de Paște

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Serviți acest amaretto acru, încrucișat, pentru o băutură ușoară de Paște


Încercați rețeta noastră de cocktail de Paște sau consultați cele mai bune idei de cocktailuri. Folosiți chifle încrucișate care ar putea fi puțin mai bune decât pentru a face această răsucire ușoară condimentată de Paște pe amaretto acid. De ce să nu-ți faci și tu chifle încrucișate.

Ingrediente

  • amaretto 30 ml
  • PX sherry 5 ml
  • suc de lămâie 20 ml
  • sirop de chifle încrucișat 20 ml
  • albus de ou 1
  • coaja de lamaie răsuciți, a servi

SIROP

  • chifle vechi încrucișate 3
  • zahăr 500g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face siropul, rupeți chiflele și puneți-le într-o tigaie cu zahărul și 300ml apă. Se aduce la fierbere apoi se oprește focul și se lasă la infuzat. După răcire, se strecoară într-o sticlă sterilizată și se răcește.

  • Pasul 2

    Pentru a face cocktailul, puneți toate ingredientele într-un agitator fără gheață și agitați puternic, apoi deschideți agitatorul, umpleți-l cu gheață și agitați din nou. Se strecoară într-un pahar de stâncă peste gheață proaspătă și se adaugă o răsucire de lămâie pentru a servi.

.
#Cocktail #Paște
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.