Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă italiană de cocktail Prosecco

Cocktail italicus spritz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Cu note de lavandă, trandafir și citrice coapte, acest cocktail floral răcoritor este o băutură de petrecere de vară foarte ușoară


Dacă un lucru pe care britanicii ar trebui să-l luăm din cultura italiană, este ora de aperitiv. Acum este mai ușor ca niciodată, deoarece guru-ul britanic al spirtoaselor italiene, Giuseppe Gallo, a lansat Italicus pentru a revigora Rosolio di Bergamotto, un spirit aperitiv demult uitat cu un ABV de 20%.

Produs la o distilerie de familie înființată în 1906 în Moncalieri, Torino, Italicus promovează fructele bergamote (aroma distinctivă a ceaiului gri Earl) și are note de trandafir, lavandă și citrice coapte cu mirodenie florală pe finisaj. Perfect acoperit cu prosecco. 30,25 GBP / 70cl, thewhiskyexchange.com

Încercați și mai multe cocktailuri clasice italiene, cum ar fi cele mai bune rețete de cocktailuri Campari, un spritz venețian elegant sau o rețetă tradițională de negroni.

Ingrediente

  • Italicus 50 ml
  • prosecco a completa
  • măsline verzi fără sâmburi 3

Metodă

  • Pasul 1

    Umpleți un pahar cu gheață, turnați peste Italicus, acoperiți cu prosecco și adăugați măslinele pe un băț de cocktail pentru a servi.

.
#Cocktail #italicus #spritz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *