Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Cosmo Margarita

Cocktailuri ușoare de tequila

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

Bucurați-vă de această spirtă mexicană plină de viață într-unul dintre cocktailurile noastre ușoare, incluzând răsuciri pe margarita clasică și un răcoritor răcoritor de pepene verde.


Căutați rețete de cocktail de tequila? Încercați una dintre băuturile noastre ușoare de tequila pentru a crea o atmosferă plină de viață la următoarea petrecere.

Căutați cea mai bună tequila de cumpărat? Doriți să încercați noi soiuri ale spiritului popular de agave? Faceți clic aici pentru a verifica runda noastră de cele mai bune mărci de tequilas pe care să le încercați.


Ce este tequila?

Tequila este un spirit distilat făcut din suc gătit și fermentat de agave albastru. Majoritatea tequilelor se încadrează în trei categorii.

  • Blanco tequila nu este îmbătrânit și îmbuteliat în decurs de două luni și este de obicei utilizat în cocktailuri. De obicei are arome puternice de agave și pământ.
  • Tequilele reposate au fost îmbătrânite în butoaie de lemn timp de cel puțin două luni – ceea ce îmbibă spiritul și dă note de stejar. Încercați-le în cocktailuri precum margaritas sau beți-le îngrijit.
  • Tequilele Añejo au o vârstă de butoi de cel puțin un an și sunt de obicei foarte netede de băut, cu note de condimente, vanilie și caramel – sunt perfecte pentru a sorbi.

Cocktailuri de tequila

Ingrediente

  • Vedeți linkul de mai sus pentru tequilele noastre preferate
.
#Cocktailuri #ușoare #tequila
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *