Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Croissant de șuncă și brânză

Croissante de gryère, smochine și prosciutto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Chiar din cuptor, aceste croissante de unt fierbinți și prăjite cu brânză topită și smochine dulci fac o idee de mic dejun rapidă și ușoară, din mers


Ingrediente

  • cornuri de unt 4, mare
  • gruyère 4, felii groase
  • prosciutto 4, felii
  • smochine 2, tăiat și tăiat felii
  • frunze de cimbru câteva ciupituri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3. Împărțiți cornurile în jumătate prin mijloc. Umpleți cu o felie de brânză, prosciutto și câteva bucăți de smochine. Adăugați un strop de frunze de cimbru, o măcinare de piper negru și puneți blaturile la loc.

  • Pasul 2

    Puneți pe o tavă de copt și gătiți timp de 10 minute până când brânza s-a topit, iar blaturile de croissant sunt aurii și fulgi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 501
  • Gras 26.7g
  • Saturează 14g
  • Carbohidrați 42.4g
  • Zaharuri 16.4g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 20.3g
  • Sare 2g
.
#Croissante #gryère #smochine #și #prosciutto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *