Skip to content

Tipul bucătăriei:

Croquetas de chorizo ​​și manchego

Croquetas de chorizo ​​și manchego

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Uşor

Puteți judeca un restaurant de tapas grozav după croquetas – această rețetă o va face pe a dumneavoastră la fel de bună. Preparați amestecul de bază cu o zi înainte, apoi puteți găti croquetas la comandă. Serviți cu un pahar de sherry sau o bere rece ca gheața.


Ingrediente

  • unt 75 g
  • făină simplă 75 g
  • tot laptele 500 ml
  • manchego 75g, ras fin
  • chorizo într-o bucată 150g, tăiate cubulețe mici
  • ouă 3, bătut
  • pesmet uscat 200 g
  • ulei de arahide pentru prăjire adâncă

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți untul într-o tigaie și amestecați făina pentru a face o pastă groasă.

  • Pasul 2

    Amestecați treptat laptele până obțineți un sos omogen. Se fierbe timp de 10-15 minute. Adăugați brânza și amestecați până se topește, apoi adăugați chorizo-ul și condimentați foarte bine. Puneți-l într-o tavă sau vas, răciți, apoi dați la rece complet la frigider. (Acest lucru poate dura 2-3 ore, sau ați putea face acest lucru cu o zi înainte.)

  • Pasul 3

    Pune oul pe o farfurie si pesmetul pe alta. Scoateți lingurițe mari de amestec și rulați fiecare într-o minge de aproximativ 3 cm. Rulați biluțele în ou, apoi pesmeturile. Repetați astfel încât să aveți un strat dublu de ou și pesmet.

  • Pasul 4

    Umpleți o tigaie 1/3 plină cu ulei și încălziți la 180C (sau până când un cub de pâine se rumenește în 30 de secunde), apoi prăjiți biluțele în reprize timp de 2-3 minute până devin aurii. Scoateți și scurgeți pe hârtie de bucătărie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 94
  • Carbohidrați 6.6g
  • Proteină 3.2g
  • Gras 6g
  • Sare 0,2g
  • Saturate 2.9g
  • Fibră 0,1g
#Croquetas #chorizo #și #manchego
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *