Skip to content

Tipul bucătăriei:

6502

Dovleac și pancetta scârțâit cu ouă poșate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Bubble and Scratch este o modalitate clasică de a-ți folosi resturile. Avem un scârțâit de dovleac și pancetta delicios care dă multă culoare și savoare preparatului tău. Acoperiți cu ouă poșate pentru un brunch delicios sau o idee de mic dejun pe tot parcursul zilei.


Ingrediente

  • dovleac 250 g, decojite și tăiate în bucăți
  • cartof 1 mare (aproximativ 250g), decojit și tăiat în bucăți
  • unt 25 g
  • ceapa verde 1 buchet, inclusiv bucăți verzi
  • panceta 70 g
  • ouă 2, braconat pentru a servi
  • sos de chili a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierb dovleceii și cartofii până când sunt fragezi. Se răcește și se pune într-un castron.

  • Pasul 2

    Se încălzește untul într-o tigaie mică (aproximativ 20 cm). Gătiți ceapa primăvară și pancetta până devin aurii, apoi puneți-le în amestecul de dovlecei și zdrobiți totul împreună. Sezon.

  • Pasul 3

    Se încălzește puțin unt în tigaie și se adaugă amestecul de dovlecei, combinându-se într-o prăjitură. Se prăjește până devine auriu pe fund, apoi se alunecă pe o farfurie, se răstoarnă și se prăjește cealaltă parte. Tăiați în 4 felii și serviți 2, fiecare acoperită cu un ou poșat și puțin sos chilli.

Informatii nutritionale

  • Kcals 360
  • Gras 21.1g
  • Carbohidrați 31.1g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 11g
  • Sare 1.3g
#Dovleac #și #pancetta #scârțâit #ouă #poșate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *