Tipul bucătăriei:
Dovleac și pancetta scârțâit cu ouă poșate
- serveste 2
- Puțin efort
Bubble and Scratch este o modalitate clasică de a-ți folosi resturile. Avem un scârțâit de dovleac și pancetta delicios care dă multă culoare și savoare preparatului tău. Acoperiți cu ouă poșate pentru un brunch delicios sau o idee de mic dejun pe tot parcursul zilei.
Ingrediente
- dovleac 250 g, decojite și tăiate în bucăți
- cartof 1 mare (aproximativ 250g), decojit și tăiat în bucăți
- unt 25 g
- ceapa verde 1 buchet, inclusiv bucăți verzi
- panceta 70 g
- ouă 2, braconat pentru a servi
- sos de chili a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se fierb dovleceii și cartofii până când sunt fragezi. Se răcește și se pune într-un castron.
-
Pasul 2
Se încălzește untul într-o tigaie mică (aproximativ 20 cm). Gătiți ceapa primăvară și pancetta până devin aurii, apoi puneți-le în amestecul de dovlecei și zdrobiți totul împreună. Sezon.
-
Pasul 3
Se încălzește puțin unt în tigaie și se adaugă amestecul de dovlecei, combinându-se într-o prăjitură. Se prăjește până devine auriu pe fund, apoi se alunecă pe o farfurie, se răstoarnă și se prăjește cealaltă parte. Tăiați în 4 felii și serviți 2, fiecare acoperită cu un ou poșat și puțin sos chilli.
Informatii nutritionale
- Kcals 360
- Gras 21.1g
- Carbohidrați 31.1g
- Fibră 5.7g
- Proteină 11g
- Sare 1.3g