Tipul bucătăriei:
Fudge de ciocolată
- Face aproximativ 70 de bucăți mici
- Uşor
Faceți aceste pătrate luxoase de fudge de ciocolată pentru cadoul sau răsfățul perfect pentru mâncăruri. Nu este greu de făcut, deși veți avea nevoie de un termometru pentru zahăr pentru a obține textura potrivită
Încercați rețeta noastră de fudge de ciocolată și verificați fudgeul nostru clasic, fudge cu caramel sărat, fudge cu ciocolată albă Baileys și fudge Biscoff.
Această rețetă de lux vine de la bucătarul Bjorn van der Horst. El servește mici pătrate din el ca parte a selecției de petits fours de la La Noisette.
Ingrediente
- zahăr pudră 550 g
- crema dubla 550 ml
- glucoză lichidă 75 g
- ciocolata cu lapte 150 g, topit
Metodă
-
Pasul 1
Pune într-o tigaie zahărul tos, smântâna dublă și glucoza lichidă (disponibilă de la farmacii și magazine).
-
Pasul 2
Se încălzește încet împreună, amestecând continuu, până când zahărul se topește, apoi se fierbe rapid până când termometrul ajunge la 118c. Opriți focul și adăugați ciocolata cu lapte topită, amestecați foarte bine și turnați într-o tavă pătrată antiaderentă de 22 cm.
-
Pasul 3
Lăsați fudge-ul peste noapte să se întărească, apoi întoarceți-l și tăiați în pătrate.