Skip to content

Tipul bucătăriei:

7281

Germeni cu panceta si nuca

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face varza de Bruxelles mai interesantă, atunci încercați această metodă simplă de a găti varza la abur și de a le amesteca cu nuci prăjite și pancetta crocantă. Și nu vă păstrați Bruxelles-ul pentru cina de Crăciun – se potrivesc de minune cu orice prăjire pe tot parcursul anului.


Faceți acești muguri cu pancetta și nuci, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, varza cu ghimbir si portocala, germeni fripți și altele Retete de varza de Bruxelles.

Ingrediente

  • muguri 500 g, tăiate
  • cubetti di pancetta sau bacon lardons 75 g
  • unt 50 g
  • jumătăţi de nucă o mână, ruptă în două

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe mugurii până când sunt fragezi, dar încă verzi strălucitori. Gătiți pancetta în unt până devine crocantă și aurie. Adăugați nucile și gătiți până devin aurii și prăjiți. Adăugați mugurii și amestecați totul împreună.

Informatii nutritionale

  • Kcals 128
  • Gras 11g
  • Saturate 4.6g
  • Carbohidrați 2.8g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 4.7g
  • Sare 0,6g
#Germeni #panceta #nuca
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *