Tipul bucătăriei:
Germeni cu panceta si nuca
- serveste 8
- Uşor
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face varza de Bruxelles mai interesantă, atunci încercați această metodă simplă de a găti varza la abur și de a le amesteca cu nuci prăjite și pancetta crocantă. Și nu vă păstrați Bruxelles-ul pentru cina de Crăciun – se potrivesc de minune cu orice prăjire pe tot parcursul anului.
Faceți acești muguri cu pancetta și nuci, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, varza cu ghimbir si portocala, germeni fripți și altele Retete de varza de Bruxelles.
Ingrediente
- muguri 500 g, tăiate
- cubetti di pancetta sau bacon lardons 75 g
- unt 50 g
- jumătăţi de nucă o mână, ruptă în două
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe mugurii până când sunt fragezi, dar încă verzi strălucitori. Gătiți pancetta în unt până devine crocantă și aurie. Adăugați nucile și gătiți până devin aurii și prăjiți. Adăugați mugurii și amestecați totul împreună.
Informatii nutritionale
- Kcals 128
- Gras 11g
- Saturate 4.6g
- Carbohidrați 2.8g
- Fibră 2.7g
- Proteină 4.7g
- Sare 0,6g