Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de Jeleu Cocktail Caipirinha

Jeleu de Caipirinha

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Am transformat unul dintre cocktailurile noastre preferate într-un desert inteligent în aceste rețete de jeleu de caipirinha. Pentru o aromă autentică, folosește cachaca, un spirt brazilian limpede făcut din trestie de zahăr. Dacă nu poți pune mâna pe niciunul, încearcă rom alb


Ingrediente

  • gelatină din frunze 5 frunze
  • tei 6 grase, predate pentru a face aproximativ 200 ml suc
  • lime cordial 2 linguri
  • zahăr pudră 4 linguri
  • cachaca 100 ml
  • felii de lime a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați gelatina în apă rece până se înmoaie. Punem sucul de lime, cordialul si zaharul intr-o tigaie cu 300ml apa si incalzim pana s-a dizolvat zaharul. Adăugați cachaca, apoi gustați pentru dulceață – ar putea fi necesar să adăugați puțin zahăr în plus, în funcție de lime.

  • Pasul 2

    Se stoarce gelatina și se amestecă în tigaie până se dizolvă. Se strecoară într-o formă mare de jeleu (aproximativ 700 ml). Se lasa la rece aproximativ 4 ore sau peste noapte pana se fixeaza.

Informatii nutritionale

  • Kcals 102
  • Carbohidrați 12.5g
  • Proteină 4.4g
  • Sare 0,05g
#Jeleu #Caipirinha
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *