Skip to content

Tipul bucătăriei:

7439

Jeleuri de rubarbă și vodcă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Un desert foarte adult, aceste jeleuri de rubarbă și vodcă sau Cointreau colorate viu arată grozav și au un gust delicios. Sunt perfecte pentru o adunare sau o petrecere distractivă.


Ingrediente

  • rubarbă 500 g, tocat
  • apă 400 ml
  • zahăr pudră 100 g
  • foi de gelatină sau sau 1 plic gelatină pudră
  • vodcă 4 linguri
  • Cointreau 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți rubarba în apă cu zahăr tos până când se înmoaie. Se strecoară lichidul într-o cană. Păstrați o parte din rubarbă pentru servire.

  • Pasul 2

    Se încălzește lichidul de rubarbă strecurat și se amestecă în foile de gelatină înmuiată sau gelatina pudră până se dizolvă. Se amestecă vodca și Cointreau, apoi se strecoară în 4 pahare. Răciți până se fixează. Decorați cu niște rubarbă poșată.

#Jeleuri #rubarbă #și #vodcă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *