Tipul bucătăriei:
Jeleuri de șampanie și flori de soc
- serveste 6
- Uşor
Încearcă acest desert rapid, pentru adulți, cu note florale și o întorsătură jucăușă pentru următoarea ta cină
Încercați jeleul nostru de flori de soc, apoi verificați mai multe rețete de flori de soc.
Ingrediente
- gelatină din frunze 5 foi
- şampanie sau vin spumant 1 sticla
- zahăr pudră 75 g
- cordial de floare de soc 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Înmuiați gelatina în apă rece până se înmoaie. Puneti 100 ml apa si ¼ din sampanie intr-o tigaie cu zaharul tos. Se încălzește ușor până când zahărul s-a dizolvat apoi se stoarce excesul de apă din foile de gelatină și se amestecă în lichid. Se strecoară într-un bol, se lasă până se răcește apoi se adaugă restul de șampanie și cordialul. Împărțiți jeleul între 6 pahare de șampanie. Răciți aproximativ 4 ore (sau peste noapte) pentru a se întări.
#Jeleuri #șampanie #și #flori #soc