Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de șampanie și jeleu de flori de soc

Jeleuri de șampanie și flori de soc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încearcă acest desert rapid, pentru adulți, cu note florale și o întorsătură jucăușă pentru următoarea ta cină


Încercați jeleul nostru de flori de soc, apoi verificați mai multe rețete de flori de soc.

Ingrediente

  • gelatină din frunze 5 foi
  • şampanie sau vin spumant 1 sticla
  • zahăr pudră 75 g
  • cordial de floare de soc 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați gelatina în apă rece până se înmoaie. Puneti 100 ml apa si ¼ din sampanie intr-o tigaie cu zaharul tos. Se încălzește ușor până când zahărul s-a dizolvat apoi se stoarce excesul de apă din foile de gelatină și se amestecă în lichid. Se strecoară într-un bol, se lasă până se răcește apoi se adaugă restul de șampanie și cordialul. Împărțiți jeleul între 6 pahare de șampanie. Răciți aproximativ 4 ore (sau peste noapte) pentru a se întări.

#Jeleuri #șampanie #și #flori #soc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *