Skip to content

Tipul bucătăriei:

Castravete Kimchi feliat în jumătate cu kimchi presărat deasupra, servit într-un castron albastru și gri adânc pătat

Kimchi de castravete

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 500g
  • Uşor

Îți place Kimchi? Consultați această rețetă rapidă și ușoară pentru o versiune mini castravete. Ambalate cu gochugaru piperat și ghimbir aprins, acești castraveți fermentați sunt ideali pentru un grătar de vară


Încercați rețeta noastră de kimchi de castraveți și citiți despre modul în care fermentarea vă îmbunătățește sănătatea intestinelor, apoi verificați Mai mult rețete pentru un intestin sănătos. Vrei să faci o versiune clasică? Urmați rețeta noastră ușoară pentru kimchi de casă.


Kimchi și fermentare

În timp ce decaparea și fermentarea s-au făcut în mod istoric din necesitate – pentru a păstra, pentru a ajuta digestia, bucătarii și bucătarii și-au realizat potențialul ca potențiator serios al aromelor și devin din ce în ce mai creativi. De la kombuchas reci și murături zdrobitoare până la „krauts” crocante, există o întreagă lume de alimente și băuturi prietenoase cu intestinele.

Kimchi, un aliment de bază în bucătăriile coreene, este în esență varză picantă lacto-fermentată la cea mai tradițională – cu varză chineză mărunțită, sărată cu usturoi, ghimbir și gochugaru (ardei roșu măcinat coreean). Ambalat cu bacterii probiotice și excelent pentru sănătatea intestinelor (ceea ce înseamnă în esență bun pentru digestia dvs.) – are, de asemenea, un gust delicios ca garnitură sau condiment, dar și ca parte centrală a mesei – gândiți-vă la tocană.

Dar există o mulțime de modalități de a obține acea semnătură și criză – și am experimentat în măslin bucătărie de test, inspirată de fermentatorii new-wave. Iată deci versiunea noastră de castravete – este un bun kimchi entry-level bun, dacă nu l-ai mai încercat, deoarece nu este prea funky și este gata în mai puțin de 24 de ore.


Reteta de castraveti kimchi

Ingrediente

  • mini castraveți 500g, înjumătățit pe lungime
  • sare de mare fulgi 2 lingurițe
  • zahăr pudră 1 linguriță
  • măr ½, ras
  • usturoi 3 cuișoare, tăiate felii
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, mărunțită
  • gochugaru 2 linguri, (vezi notele de mai jos)
  • sos de pește 1 lingură
  • sos de soia 1 lingură
  • ceapa verde 3, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți bucățile de castraveți într-un castron și presărați sare. Aruncați și lăsați timp de 20 de minute pentru a extrage umezeala, apoi scurgeți.

  • Pasul 2

    Puneți zahărul, mărul, usturoiul, ghimbirul, gochugaru, sosul de pește și sosul de soia într-un castron și amestecați bine. Adăugați castraveții scurși și ceapa de primăvară și aruncați foarte bine. Se pune într-un vas puțin adânc și se lasă acoperit la temperatura camerei timp de 12 ore sau peste noapte, amestecând din când în când. Apoi este gata de servit sau va rămâne acoperit în frigider timp de o săptămână, castraveții devenind mai moi și mai funci cu timpul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 12
  • Gras 0,3g
  • Carbohidrați 1.3g
  • Zaharuri 1.2g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 0,6g
  • Sare 0,6g
.
#Kimchi #castravete
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *