Skip to content

Tipul bucătăriei:

2932

Liliacul de sfeclă a lui Callooh Callay

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

Acest cocktail cu aspect fabulos de la barul Callooh Callay din Shoreditch este colorat în violet intens din sucul de sfeclă roșie, agitat cu liliac Bacardi și servit într-un flaut de șampanie.


Ingrediente

  • Bacardi 50 ml
  • cremă de cacao 25 ml
  • suc de sfeclă roșie 50 ml
  • suc de lămâie 12,5 ml
  • ghimbir cordial 10 ml

Metodă

  • Pasul 1

    pasul 1

    Se toarnă totul într-un shaker și se agită timp de aproximativ 10-15 secunde, sau până când fundul shakerului devine înghețat. Se strecoară într-un fluier de șampanie și se servește.

#Liliacul #sfeclă #lui #Callooh #Callay
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *