Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Limoncello și cimbru Collins

Limoncello și cimbru Collins

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

Să-ți faci propriul limoncello este surprinzător de ușor. Luați-l ca cadou la un grătar, folosiți-l în acadele de gheață sau faceți această răsucire ușoară pe un Collins


Amestecă un limoncello cu cimbru Collins, apoi verifică-ne limoncello clasic, limoncello spritz, The Lively Australian și mai multe rețete de cocktail cu citrice.

Fă-ți propriul limoncello de casă folosind rețeta noastră pas cu pas.

Ingrediente

Limoncello

  • lămâi 10
  • vodcă 700 ml
  • cimbru câteva crenguțe (opțional)
  • zahăr pudră 300 g
  • gin 35 ml
  • sifon
  • cimbru o crenguță
  • lămâie o felie subțire

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face limoncello, curățați lămâile eliminând cât mai multă sâmbure albă, apoi puneți coaja în vodca cu cimbru (dacă este folosit) și puneți la loc întunecat timp de două săptămâni, agitând sticla zilnic.

  • Pasul 2

    Se pune zaharul intr-o tigaie cu 300ml apa si se incinge pana se dizolva zaharul si ramai cu un sirop.

  • Pasul 3

    Se strecoară vodca pentru a îndepărta coaja de lămâie și cimbrul și apoi se toarnă într-o sticlă sterilizată cu siropul de zahăr. Se lasă la infuzat câteva ore sau peste noapte.

  • Pasul 4

    Când sunteți gata să faceți cocktailul, puneți limoncello (25 ml) și gin într-un pahar, umpleți cu gheață, apoi acoperiți cu sifon și ornat cu o crenguță de cimbru și o felie de lămâie.

.
#Limoncello #și #cimbru #Collins
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast