Skip to content

Tipul bucătăriei:

967

Mango la gratar cu crema de mascarpone cu ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Răsfățați-vă cu mango la grătar, servit cu cald, cu o pufă de cremă de mascarpone cu ghimbir. Ornați cu o mână de fistic, apoi relaxați-vă și savurați acest răsfăț dulce.


https://youtube.com/watch?v=NPremHnkWM8%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • ghimbir tulpină 2 bile, plus 2 linguri de sirop din borcan
  • mascarpone 250 g
  • rădăcină de ghimbir 1 lingurita rotunjita, rasa fin
  • lapte 2 lingurite
  • zahăr pudră 2 lingurite
  • mango 3
  • zahăr Demerara 1 lingură sau mai mult dacă mango nu este foarte dulce
  • unt sărat 20 g
  • portocale 1
  • fistic decojit nesărat mana, tocata pentru ornat

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ghimbirul tulpină cu siropul, mascarpone, ghimbirul proaspăt, laptele și zahărul pudră.

    Se da la rece pana la servire.

  • Pasul 2

    Scoateți cei doi obraji ai mangoului, apoi tăiați părțile rămase din jurul pietrei.

    Tăiați fiecare obraz în 2-3 felii lungi, în funcție de cât de mare este mango-ul dvs. Îndepărtați pielea.

    Se aseaza intr-o tava de copt, se presara usor cu zahar, se unteaza cu unt si se stoarce peste sucul portocalei.

  • Pasul 3

    Se pune tava de copt pe raftul de sus al cuptorului si se grata pana cand mango se coloreaza pe alocuri, in jur de 8-10 minute, ungendu-se la jumatate.

  • Pasul 4

    Se serveste fierbinte cu o praf de crema de ghimbir si presarata cu fistic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 530
  • Carbohidrați 48,8g
  • Proteină 4.5g
  • Gras 36.3g
  • Sare 0,26g
  • Saturate 21.2g
  • Fibră 5.4g
#Mango #gratar #crema #mascarpone #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *