Skip to content

Tipul bucătăriei:

6849

Mango și cardamom shrikhand

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Shrikhand este un desert tradițional indian făcut din iaurt strecurat. Această rețetă de mango și cardamom shrikhand joacă pe aromele clasice indiene cu un topping crocant de fistic.


Ingrediente

  • iaurt natural 500 g
  • şofran o ciupitura
  • zahăr pudră 140 g
  • verde sau cardamom sau păstăi 1 lingurita, seminte macinate
  • Mango 1 coaptă, curățată și tăiată cubulețe
  • boabe de fistic 2 linguri, prăjite și tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti iaurtul intr-o bucata de muselina si asezati intr-o sita peste un vas. Se lasa 6 ore sau peste noapte sa se scurga si sa se ingroase. Se pune sofranul intr-un vas cu un strop de apa clocotita si se lasa 5 minute. Adăugați iaurtul strecurat, zahărul și cardamomul și amestecați.

  • Pasul 2

    Puneți cea mai mare parte din mango în fundul a 4 borcane sau pahare, puneți deasupra amestecul de iaurt și terminați cu mai mult mango și fistic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 333
  • Carbohidrați 56.2g
  • Proteină 9.2g
  • Gras 8.2g
  • Sare 0,4g
  • Fibră 2g
#Mango #și #cardamom #shrikhand
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *