Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de cocktail cu tequila Mockingbird

Mockingbird Tequila

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest desert de cocktail pregătit înainte de la Sixtyone din Marylebone finalizează dramatic o cină. Cumpărați flori de hibiscus uscate de la magazinele naturiste și souschef.co.uk


Amestecă un Mockingbird de tequila, apoi încearcă mai multe cocktail-uri de tequila, cum ar fi rețeta noastră clasică de margarita.

Ingrediente

  • flori de hibiscus uscate 50 g
  • zahăr tos auriu 250 g
  • lămâie verde 1, zestă
  • Olmeca tequila bianco 200 ml
  • piure de zmeura 100 ml
  • suc proaspăt de lămâie 100 ml
  • sirop de zahăr 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face granita adăugați hibiscusul uscat la 500 ml apă și aduceți apa la 40C (chiar peste temperatura sângelui), acoperiți și infuzați timp de 24 de ore.

  • Pasul 2

    A doua zi, strecuram apa si adaugam zaharul si amestecam pana se dizolva. Congelați până se întărește complet (permiteți 6 ore) într-un recipient rezistent la congelator și, odată înghețat, răzuiți cu o furculiță până obțineți bucăți fine. Puneți fulgii congelați într-un recipient separat și păstrați înghețați.

  • Pasul 3

    Pune patru pahare la congelator și dă la rece timp de 30 de minute. Când sunteți gata să serviți, amestecați toate ingredientele pentru cocktail într-un shaker sau ulcior.

  • Pasul 4

    Pune cantitati egale de granit in fiecare pahar si adauga coaja de lime proaspat rasa si inca o floare de hibiscus. În ultimul moment, turnați cocktailul pe granita.

Informatii nutritionale

  • Kcals 309
  • Gras 0,7g
  • Carbohidrați 46.9g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 0,6g
#Mockingbird #Tequila
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *