Tipul bucătăriei:
Mockingbird Tequila
- serveste 4
- Uşor
Acest desert de cocktail pregătit înainte de la Sixtyone din Marylebone finalizează dramatic o cină. Cumpărați flori de hibiscus uscate de la magazinele naturiste și souschef.co.uk
Amestecă un Mockingbird de tequila, apoi încearcă mai multe cocktail-uri de tequila, cum ar fi rețeta noastră clasică de margarita.
Ingrediente
- flori de hibiscus uscate 50 g
- zahăr tos auriu 250 g
- lămâie verde 1, zestă
- Olmeca tequila bianco 200 ml
- piure de zmeura 100 ml
- suc proaspăt de lămâie 100 ml
- sirop de zahăr 200 ml
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face granita adăugați hibiscusul uscat la 500 ml apă și aduceți apa la 40C (chiar peste temperatura sângelui), acoperiți și infuzați timp de 24 de ore.
-
Pasul 2
A doua zi, strecuram apa si adaugam zaharul si amestecam pana se dizolva. Congelați până se întărește complet (permiteți 6 ore) într-un recipient rezistent la congelator și, odată înghețat, răzuiți cu o furculiță până obțineți bucăți fine. Puneți fulgii congelați într-un recipient separat și păstrați înghețați.
-
Pasul 3
Pune patru pahare la congelator și dă la rece timp de 30 de minute. Când sunteți gata să serviți, amestecați toate ingredientele pentru cocktail într-un shaker sau ulcior.
-
Pasul 4
Pune cantitati egale de granit in fiecare pahar si adauga coaja de lime proaspat rasa si inca o floare de hibiscus. În ultimul moment, turnați cocktailul pe granita.
Informatii nutritionale
- Kcals 309
- Gras 0,7g
- Carbohidrați 46.9g
- Fibră 0,9g
- Proteină 0,6g