Tipul bucătăriei:
Morcovi fripți cu miere
- serveste 8
- Puțin efort
Glazurarea cu miere a morcovilor tăi la abur nu numai că le oferă o aromă dulce, untoasă, dar și îi face să strălucească – perfect pentru prânzul tău de Crăciun sau orice ocazie specială. Puteți adăuga și ierburi precum cimbru cu untul.
Ingrediente
- morcovi 750g lungi și subțiri, decojite
- Miere 2 linguri
- unt 25 g
Metodă
-
Pasul 1
Fierbeți morcovii într-o tigaie mare până când se înmoaie, aproximativ 15 minute. Scurgeți toată apă de gătit, cu excepția câteva linguri, apoi adăugați mierea și untul și asezonați bine. Întoarceți morcovii la foc până devin glazurați și aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 67
- Gras 2.9g
- Saturate 1.6g
- Carbohidrați 10.3g
- Fibră 2.2g
- Proteină 0,6g
- Sare 0,1g
#Morcovi #fripți #miere