Skip to content

Tipul bucătăriei:

7279

Morcovi fripți cu miere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Glazurarea cu miere a morcovilor tăi la abur nu numai că le oferă o aromă dulce, untoasă, dar și îi face să strălucească – perfect pentru prânzul tău de Crăciun sau orice ocazie specială. Puteți adăuga și ierburi precum cimbru cu untul.


Ingrediente

  • morcovi 750g lungi și subțiri, decojite
  • Miere 2 linguri
  • unt 25 g

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți morcovii într-o tigaie mare până când se înmoaie, aproximativ 15 minute. Scurgeți toată apă de gătit, cu excepția câteva linguri, apoi adăugați mierea și untul și asezonați bine. Întoarceți morcovii la foc până devin glazurați și aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 67
  • Gras 2.9g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 10.3g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 0,6g
  • Sare 0,1g
#Morcovi #fripți #miere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *