Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Reteta Florentina Oua De Vara

Ouă de vară florentine

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această rețetă de ouă de vară florentine ia un brunch clasic și o face mai ușoară cu verdeață de sezon și un dressing ușor


Încearcă această rețetă de ouă de vară Florentine, apoi verifică ouăle noastre clasice Benedict, ouă crumpet Royale și multe dintre cele mai bune idei de mic dejun cu ouă.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, tăiat la jumătate
  • spanac sau chard sau varză 200 g
  • mustar Dijon 1 lingura
  • suc de lămâie 1 lingura
  • mărar sau tarhon tocat pentru a face 1 lingura
  • brioșă englezească 1, tăiată la jumătate și ușor prăjită
  • roșie de viță de vie 1, feliat
  • ouă 2, braconat pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge un strop de ulei de masline intr-o tigaie, se adauga una dintre bucatele de usturoi si verdeata. Se prăjesc câteva minute până se ofilesc și tulpinile sunt fragede, dar totuși au puțină mușcătură. Pescuiți usturoiul și aruncați-l. Condimentează verdețurile.

  • Pasul 2

    Bateți Dijonul, sucul de lămâie, ierburile și 2 linguri de ulei de măsline. Adaugati un praf de zahar si niste condimente.

  • Pasul 3

    Frecați părțile tăiate ale brioșei prăjite cu cealaltă bucată de usturoi, pusă pe o farfurie. Acoperiți cu verdeața ofilită, feliile de roșii, ouăle poșate și stropiți peste vinegretă. Mai adăugați câteva ierburi pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 572
  • Gras 37.9g
  • Saturate 6.9g
  • Carbohidrați 29.2g
  • Zaharuri 6g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 26.1g
  • Sare 1.7g
.
#Ouă #vară #florentine
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast